sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Minäkö mustavalkoinen ?

Vaihdoin joulun jälkeen verhot keittiön ikkunaan... oikein pirteät ja värikkäät ... reilun viikon niitä katselin ja tässä sitä taas ollaan :




ei voi mitään ...






mustavalkoinen mikä mustavalkoinen .... !


8 kommenttia:

  1. Niimpäs ollaan oltukin molemmat keittiössä :) Ja mystavalkoinenhan on oikein kaunis teillä ja tuolla hyllyssä selkeesti pilkotta väriäkin ;) Mukavaa sunnuntaita maalle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos :) näin se meneekin, mustaa ja valkoista ja värejä - tosin pikkuhiljaan alkaa värit väistyä ja murretut sävyt pyörivät mielessä . . . pitääpä katsoa miten tässä ajankans käy:D

      Poista
  2. Mustavalkoinen on aina tyylikästä :) Meilläkin on pääsääntöisesti mustavalkoista, tosin väriäkin löytyy lisäksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kummallista, mutta niin totta - viihdyn mustavalkoisissa vaatteissakin parhaiten.

      Poista
  3. Onpas teillä kaunista ja kivalta näyttää mustavalkoinen..teillä.Yritin sitä väriyhdistelmää joskus meillekkin mutta ei vaan ollut mun juttu.Taisin kans viikossa kyllästyä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulla on joskus ollut kovinkin vahvoja värejä kodissani - tätä kaivoverhoa oli mustasinisenä olohuoneessa :) nykyisin on sitten värit vähentyneet - mutta koskaan ei voi tietää milloin olen ihan eri tuulella :D valkomusta vain on varma valinta :)

      Poista
  4. Kun katsoo keittiön väritystä, niin kyllähän nuo verhot on just eikä melkein! :) Avohyllyillehän pystyy tarvittaessa laittamaan värikkäämpiä esineitä, jos kaipaa lisää sävyjä tai saahan sitä vaihtelua vaikka pöytäliinan ja kukkien avulla. Ihana keittiö!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) näin juuri teenkin..meillä on vanha talo ja keittiö on koottu itsetehdyistä hyllyistä (siis mieheni tekemistä..osa hyllyistä hänen lapsuuskodistaan - samoin kaapistot-tee se itse meinigillä:))) ensi kesänä lattia pitäisi maalata uudestaan - voipi olla, että lattian sävy vaihtuu harmaaksi - hyvin vaalean harmaaksi - onpa tätä aikaa miettiä kesään asti :)

      Poista