perjantai 1. toukokuuta 2015

Vappu ...!


Kuluneella viikolla taivas oli tulessa ...


Vappuaattona myös luokassa juhlittiin - oppilaat tekivät ihania munkkeja - ja kun eka satsi oli niin hyvää - tehtiin toinenkin taikina - ja kaikki meni !



Asetukset olivat kamerassa aavistuksen hämyiset ,mutta kuvasta tuli niin kiva, että en välitä. . .
eli köksän tunti kesken :)



Kotona vappuaatto menikin ystävien parissa - eli meille tuli pari pariskuntaan ja ilta oli todella onnistunut - saatiin vaihtaa kuulumisia ajan kanssa.

Kaikki odottavat kesää - kuinkas muuten.












Vappuna herkuteltiin  - mm. cantaloupemeloni pekoniin käärittynä oli uusi makuelämys ja kyllä oli hyvää. Tämä siis grillattiin parilalla.

Eli vappu oli meidän näköisemme - ensin rentoiltiin ja tänään ollaankin sitten kovassa kevätmyrskyssä haravoitu ja siivottu pihaa... ja kaiken päälle kipeät lihakset saivat relata saunan lämmössä. 

Tuuli yltyi välillä niin kovaksi, että mietin jo ,että tuleekohan puut päälle. . . onneksi ne vain taipuivat, eivät katkenneet.

Ja viikonloppu vasta edessä <3




13 kommenttia:

  1. Kivalta vaikuttaa teidän vappu,sopii tännekkin tuo tyyli..Kivat kuvat jälleen! Me rentoiltiin tänään ja huomenna tartutaan haravaan.Mukavata viikonloppua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. sitä samaa :) kyllä tässä tätä työtä riittää ihan sunnuntai - iltaan asti ,mutta pitää vähän rentoilla välillä :)..kunhan äitienpäivään mennessä ois pihatyöt tehty :: nautitaan <3

      Poista
  2. Kauniita kuvia ihanasta vapunvietostanne. Hyvä etteivät puut kaatuilleet päällenne :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä :) harvoin on niin kovaa tuulta kuin eilen - kunnon humina kävi. Tosin tuulet ovat lisääntyneet viime vuosina. Pitääpä hyttyset loitolla :D

      Poista
  3. Onpa kivat kuvat. Tuo meloni grilliin kuulostaa kokeilemisen arvoiselta. Siinähän olisi ainakin osa kevyttä. Vappuähkyn jälkeen on ihan pakko keventää :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no niinpä -tulihan tuota munkkiinkin sorruttua ...eli ihan ei mennyt kevyesti tämä vappu..:)

      Poista
  4. Vitsi miten kiva tuo liitutapetti vai onko se maali? Vappuna kuuluukin herkutella, mukavan rönsyisästi ja runsaasti. Nam.

    Ihanaa viikonloppua Anne <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. se on liitutaulumaalia - oppilaat maalasivat sen hetkessä ja siinä on sitten vaihtelevasti näyttely :)))

      Poista
  5. Hyvältä kuullostaa teidän vappu - tuulesta huolimatta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos Ansku - tuuli vaihtuikin sateeksi, joten ihan eivät ole ilmat meitä hellineet :) ei haittaa - pian on kesä ja luvassa lämmintä. Tänään hain nöyränä toppahaalarini vintin kätköistä - mitähän olinkaan kuvitellut kun se sinne 2 viikkoa sitten kiikutin :)

      Poista
  6. Limejä neilikoita. Sellaisia oli meilläkin vappuna. Hyvä maku sinulla :D

    Hyvältä näyttää myös ruoat. Vitsit, että onkin nälkä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä kukkakaunotar on leinikki :) hurmasi minut ihan täydellisesti - on ikäänkuin pionin pikkusisko :) ja pioni on minun ykköskukkani - tai noh - oikeastaan kaikki kukat :)

      Poista
  7. Onhan tuolla ylempänä myös neilikoita. Jokaisessa pullossa yksi. Vai näenkö omiani? Ovathan leinikitkin kyllä ihania, täytyy myöntää :D

    VastaaPoista